Onderhoud gazons

Voor het maaien van elk gazon

In elke openbare ruimte zijn gazons te vinden: kleine grasstroken langs de weg of grote parken. Door een diversiteit aan maaimachines zijn wij in staat, elk type gazon op elke locatie te maaien.

Afhankelijk van het gewenste eindbeeld wordt de keus voor de juiste machine en methode vastgesteld. Door onze ruime ervaring met zowel frequentiebestekken, als beeldbestekken, zijn wij in staat om onze opdrachtgever met ieder gewenst eindbeeld te ondersteunen. Op een A kwaliteit gazon of sportveld wordt door ons de 5-delige kooimaaier ingezet. Door te maaien met dit type machine is het eindbeeld strak en egaal. Door een hoge maaifrequentie toe te passen is het mogelijk om dit eindbeeld het gehele jaar door te behouden. Op een B kwaliteit gazon worden door ons de cirkelmaaiers ingezet. Wij beschikken over 3-delige cirkelmaaimachines en frontdek cirkelmaaiers. Het gras wat wordt gemaaid met deze machines wordt verkleind, zodat het sneller verteert.

Wanneer er een overmatige hoeveelheid aan grasvegetatie op de gazons ligt, wordt door ons de tractor met de trilo ingezet. Het gras wordt op deze manier van de gazons verwijderd en afgevoerd naar een erkende verwerker. Voor het maaien op moeilijk bereikbare plekken en rond bomen en obstakels beschikken wij over een veelzijdigheid aan bosmaaiers en 2-wielige maaimachines. Voor onderhoudswerken op gazons of en verwijderen van blad beschikken wij over lichte trekkers met gazonbanden. Met een veelzijdigheid aan werktuigen zijn wij in staat alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren.

Ons team staat klaar om te helpen.

Vragen of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen